Palautukset

  •  Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee käyttämättömiä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa olevia tuotteita. Tuotteisiin voi siis tutustua kuten kaupassakin, mutta tuotteita ei saa ottaa käyttöön ilman, että menettää vaihto- ja palautusoikeutensa. Esimerkiksi sinettejä tai tuotteiden ympärillä olevia suojamuoveja ei saa poistaa. Asiakas vastaa täysmääräisesti palautuksen kustannuksista, mutta yrityksemme Jonster (Ihmeellinen Huone) tarjoaa oman harkintansa mukaan myös ilmaista palautusta. Palautuksesta sovitaan tapauskohtaisesti ensin kauppiaan kanssa.
  • Kauppiaalla on oikeus pidättää palautettavasta summasta tuotteen palautuksesta johtuva mahdollinen tuotteen arvonalennus.
  • Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus, vaan tilauksen peruutus on ilmoitettava erikseen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen toimituksen päivämäärästä, peruutusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse tai täältä . Kauppiaalla on oikeus veloittaa asiakkaalta noutamatta jääneiden lähetysten aiheuttamat edestakaiset postikulut.
  • Kuluttajasuojalain mukaan intiimituotteilla, joita ovat esimerkiksi seksilelut ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, annamme kuitenki palautusoikeuden oman harkintamme mukaan tuotteesta riippuen.
    Vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin.
  • Kun olet vaihtamassa tai palauttamassa tuotetta, niin ota ensin yhteyttä sähköpostitse info [@] ihmeellinenhuone.fi kautta niin saat tarkemmat ohjeet palautusta varten.
  • Mahdolliset saadut alennukset myönnetään tilaussumman perusteella. Mikäli alennukseen oikeuttava tilaussumma jää
    tuotepalautuksen jälkeen pienemmäksi kuin alennukseen oikeuttava summa, tilaajalla ei ole enää oikeutta kyseiseen alennukseen.