Palautukset

  •  Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Oikeus koskee käyttämättömiä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa olevia tuotteita. Tuotteisiin voi siis tutustua aivan kuten kaupassakin, mutta tuotteita ei saa ottaa käyttöön ilman, että menettää vaihto- ja palautusoikeutensa. Esimerkiksi sinettejä tai tuotteiden ympärillä olevia suojamuoveja ei saa poistaa. Asiakaspalautus on periaatteessa maksuton, mutta palautuksesta sovitaan tapauskohtaisesti ensin kauppiaan kanssa.
  • Kauppiaalla on oikeus pidättää palautettavasta summasta tuotteen palautuksesta johtuva mahdollinen tuotteen arvonalennus.
  • Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus vaan tilauksen peruutus on ilmoitettava erikseen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen päivämäärästä, peruutusilmoituksen voi tehdä sähköpostitse tai täältä . Kauppiaalla on oikeus veloittaa asiakkaalta noutamatta jääneiden lähetysten aiheuttamat kulut.
  • Kuluttajasuojalain mukaan intiimituotteilla ja alusasuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, annamme kuitenki palautusoikeuden oman harkintamme mukaan tuotteesta riippuen.
    Vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin.
  • Kun olet vaihtamassa tai palauttamassa tuotetta, niin ota ensin yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta niin saat tarkemmat ohjeet palautusta varten.
  • Mahdolliset saadut alennukset myönnetään tilaussumman perusteella. Mikäli alennukseen oikeuttava tilaussumma jää
    tuotepalautuksen jälkeen pienemmäksi kuin alennukseen oikeuttava summa, tilaajalla ei ole enää oikeutta kyseiseen alennukseen.  .