Yleistä höpinää

Seksikauppa verkossa

Ihmeellinen Huone - erotiikkaliike verkossa jo vuodesta 2006!

 

Olemme turvallinen ja luotettava seksikauppa verkossa josta löydät aikuisten seksileluja, seksivälineet, seksilelut ja seksiasut edullisesti, huomaamattomasti toimitettuna. Oma maahantuontimme takaa aina edulliset hinnat ja laajan valikoiman – ammattitaidolla vuodesta 2006 lähtien!

 

Seksikauppamme kattavaan valikoimaan kuuluu erilaiset seksivälineet, laaja seksikkäiden asujen valikoima, sisältäen mm. seksikkäät alusasut, korsetit, nahka- ja lateksiasut, asut roolileikkeihin, kengät ja uusimpana lisänä myös Sinisterin goottivaateunelmat.
Yhtälailla kaupastamme löytyy myös seksuaaliterveystuotteita – esimerkiksi geishakuulia, hierontaöljyjä, liukuvoiteita ja laaja valikoima kondomeja eri tarpeisiin.

 

Seksilelut ja seksivälineet

 

Seksileluja ja -välineitä voi käyttää niin yksin kuin yhdessä. Kaipaako seksielämänne piristystä? Haluatko kokeilla jotain uutta?
Seksilelut ovat mainio tapa saada uutta kipinää kenties liiankin tutuksi ja tasapaksuksi käyneeseen arkeen.

    Myös itsestään on tärkeää pitää huolta, niin parisuhteessa kuin sinkkunakin. Pidä siis itseäsi hyvänä ja suo itsellesi kaikki se nautinto, jonka takuulla ansaitset. Sen saavuttamiseksi sivustomme pursuaa mitä erinomaisempia tuotteita mielihyväsi maksimoimiseksi. Laaja valikoima varmistaa sen, että löydät täältä sopivat tuotteet erikoisempaankin makuun ja jos jotakin ei valikoimastamme löydy niin yritämme sen hankkia sinulle.

    Joskus seksivälineitä tarvitaan myös mahdollistamaan seksiaktin onnistuminen, esimerkiksi erektiohäiriöiden tai kiihottumisvaikeuksien takia. Seksivälineiden ensisijainen tarkoitus onkin paitsi tuottaa mielihyvää, usein myös mahdollistaa tai edistää seksuaalisuudestaan nauttimista. Tasapainoinen, tyydyttävä seksielämä antaa voimia ja energiaa arkeen. Kun sijoitat seksivälineisiin, sijoitat itseesti ja omaan hyvinvointiisi.

 

Seksikaupan valikoima

 

Seksileluja ja -välineitä on kaupassamme niin moneen lähtöön ja tarpeeseen kuin vain mielikuvitusta löytyy – ja sitähän tässä konkariyrityksellä yli kymmenen vuoden kokemuksella riittää!

    Naisasiakkaiden keskuudessa erittäin suosittuja ovat erilaiset klitoriskiihottimet, jotka on suunniteltu erityisesti herkän klitoriksen alueen stimulointiin, sekä tietenkin penetroimiseen tarkoitetut dildot ja vibraattorit – unohtamatta näiden yhdistelmiä.

    Miesten suosio usein kohdistuu peniksen stimulointiin, johon meiltä löytyy laaja valikoima tuotteita aina suursuosituista Fleshlight-keinovaginoista Tengan tyylikkään innovatiivisiin, mielikuvituksen rajoja venyttäviin tuotteisiin.

    Erilaiset anustapit sopivat kaikille sukupuolille, joskin erityisesti miehiä varten on kehitetty juuri eturauhasen stimulointiin tarkoitettuja anustappeja.

    Meiltä löytää myös leikkisiä hupailutuotteita kuten eroottisia pelejä, leikkikäsirautoja ja jopa eroottisia elintarvikkeita. Miltäpä kuulostaa vaikkapa suklaanmakuinen vartalokynä kumppanin iholle piirtelyyn?

    Seksiväleistä voi saada myös avun erektiovaikeuksiin. Niitä voidaan lieventää ja auttaa esimerkiksi erilaisin erektiorenkain tai penispumppua käyttämällä. Erilaiset potenssivalmisteet lisäävät peniksen verenkiertoa ja mahdollistavat kestävämmän ja kovemman erektion. Myös yliherkkyyteen on omat rohtonsa, joilla tuntoherkkyyttä voidaan vähentää ja näin nauttia seksistä pidempään ilman jatkuvaa pidättelyä.

 

Fetissit ja muut erikoisuudet

 

Siinä missä valikoimissamme löytyy asuja, kenkiä sekä välineitä myös fetisisteille, löytyy meiltä välineet myös rajumpiin leikkeihin. Valikoimasta löytyy paljon myös BDSM-leikkeihin tarkoitettuja välineitä aina kahleista köysiin, erilaisiin nipistimiin, raippoihin ja ruoskiin, unohtamatta tietenkään sähköstimulointia ja pumppuja sekä miehille että naisille.

 

Huomaamaton toimitus

 

KAIKKIEN PAKETTIEN SISÄLTÖ PYSYY SALASSA JA NE TOIMITETAAN ERI LÄHETTÄJÄN NIMELLÄ.

Edulliset toimituskulut ovat vakiot 6,90€ (Posti ja Matkahuolto), kotiinkuljetus 10,90€.


Paketit toimitetaan Matkahuollolla tai postitse haluaamaasi toimipisteeseen, pakettiautomaattiin (smartpost) tai kotiinkuljetuksena.
Tilauksesi voit maksaa turvallisesti kaikilla kotimaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla, laskulla tai vaikka mobiilimaksulla.
Koko sivustomme on suojattu verkkopankkienkin käyttämällä huipputurvallisella SSL-yhteydellä, joten selaaminen ja ostaminen on aina huipputurvallista, maksut välittää Paytrail maksunvälittäjä. Tiliotteellasi ei mainita Ihmeellinen Huone verkkokauppaa.
Kun paketti on saatu matkaan niin lähetämme asiakkaan sähköpostiin postituksesta tiedon sekä seurantakoodin, myös posti lähettää tekstiviestin asiakkaalle paketin noudosta.


VASTUULLISUUS
Pyrimme mahdollisimman pieneen hiilijalanjälkeen toiminnassamme.
Tilauksesi toimitetaan hiilineutraalilla Posti Green toimituksella tai Matkahuollolla.
Kierrätämme pakkausmateriaalit.