Postia Ihmeellisen Huoneen Paronilta – Seksileluja testiin, Osa 1

No niin! Juuri ennen joulua sain postia Paronilta – laatikollisen täynnä sitä mitä joululta toivoinkin: seksileluja. Ikävä kyllä se oli vain päivää ennen joulusukuloimaan lähtemistä, joten en ehtinyt jouluksi (tai uudeksi vuodeksi) niitä tänne arvostella.

 

Päätin jättää niihin paneutumisen paremmalle ajalle kun sattuneesta syystä en niitä halunnut pakata mukaani vanhempieni luokse ja testata niitä siellä ninjaillen. Mutta nyt olen saanut viettänyt tämän viikon kotona ja saanut ihan rauhassa tutustua uusiin aarteisiini.

 

Pinkki kierrevibraattori, oiva seksilelu jokaisen naisen yöpöydänlaatikkoon

 

Ensimmäisenä esittelyssä on pinkki Twist-kierrevibraattori, joka on oikein sievä seksilelu. Twist-muotoilu tekee siitä kivasti perinteisistä vibraattoreista poikkeavan, muttei liian vieraan. Sen värinämoottori on yllättävän vahva, ja sen erilliset värinämoottorit tuovat kivan vahvat värinät molemmille g-pisteille. Suurta plussaa siinä on itse varren värinämoottori, joka ei sijaitse vibraattorin juuressa vaan lähempänä kärkeä, mikä tekee siitä paljon kivemman laitoksen koska tärinä yltää tasan sinne minne sen haluaakin yltävän. Totta puhuen tämä on ensimmäinen klitoriskiihottimellinen vibraattorini, ja sai minut ymmärtämään heti ensikokeilulla miksi ne ovat naisten keskuudessa niin suosittuja.

 

Klitoriskiihotinosa varmasti jakaa mielipiteitä, koska se on jämäkkä eikä taivu sinne sun tänne. Joillekin sen stimulaatio on liian voimakas koska se ei ole niin taipuisa kuin jotkut haluavat eli painautuu (omassa tapauksessani juuri sopivan) intensiivisesti klitorista vasten, toisille se taas on hyvinkin kaivattu. Toki tähänkin lopulta vaikuttaa hyvin pitkälti naisen oma anatomia eli muun muassa kuinka kaukana klitoris emättimestä sijaitsee, mutta hyvin hellästä kosketuksesta nauttivalle tämä ei ehkä ole se täydellinen lelu. Tämä seksilelu on myös halpa, mikä vain lisää sen kivuutta – tämän kanssa ei maksa itseään kipeäksi nautinnosta, vaikka saattaakin innostua leikkimään niin kauan että lihakset on hellänä.

 

Tyydytetty Piiskaneito

 

Satu Pianistista

Seuraavaksi vuorossa on virtuaalipöytälaatikostani löytynyt tarina, joita kirjoittelen aina silloin kun jostain syystä en pääse tapaamaan ystäviä joiden kanssa pitää fyysistä kivaa, mutta silti tarvitsen vähän toimintaa. Silloin yleensä päästän lelulaatikon lisäksi myös mielikuvituksen valloilleen, ja kirjaan hetkelliset fantasiointini yleensä ylös. Toki kirjoitan myös kirjoittamisen ilosta aina inspiraation iskiessä.

Kävin viime viikonloppuna ulkona syömässä ystäväni Pianistin kanssa. Pianisti on noin 30-vuotias, tyylikkään hillitysti pukeutuva mies joka nimityksensä mukaisesti soittaa pianoa. Pianistin vikkelät sormet rakastavat vaeltaa kehollani ja vitsailemme usein, että olen hänen kakkosinstrumenttinsa. Niillä sormilla hän nimittäin on soittanut minusta jos jonkinlaisia sointuja, enkä suinkaan laita pahakseni että Pianisti tykkää harjoitella sorminäppäryyttään myös minuun.

No, viikonloppuna illastimme tunnelmallisessa ravintolassa, jossa esiintyi jokin paikallinen pikkubändi. Bändin aloittaessa bändiin selin ollut Pianisti siirtyi viereeni istumaan nähdäkseen kunnolla esiintyvän bändin. Eikä aikaakaan, kun hämärän ravintolasalin nurkkapöydässä tunsin, kuinka pöydän Pianistin sormet tapailivat bändin esittämän biisin rytmiä ohuen sukan verhoamalla polvellani. Koko kehoni sähköistyi, eikä mennyt kauaa kun Pianistin sormet lähtivät kulkemaan sähköistävää polkuaan kohti sukkieni yläreunaa. Kun ne kiipesivät viimein stay-upieni reunan yli paljaalle iholle, keskityin tiukasti pitämään ilmeeni tyynenä, hyväillessäni hajamielisen oloisesti viinilasini jalkaa.

Pianisti kommentoi bändiä näennöisen huoleton ilme kasvoillaan, mutta tämän silmistä paistoi päättäväinen nälkä samalla kun mies työnsi hitaan varmasti ja huomaamattomasti polveani niin että laskin reiteni alas toisen reiden päältä, mihin olin sen ristinyt juuri ennen Pianistin siirtymistä. Vaihtaessani asentoani tartuin uudelleen viinilasiini samalla kun takasin Pianistille miehen haluaman pääsyn helmani alle. Miehen hitaasti sisäreittäni hivelleet sormet olivat saaneet pulssini jo kohoamaan, ja kun tämän sormet viimein saavuttivat pitsiset alushousuini, Pianisti painoi sormensa minua vasten… ja pysähtyi siihen.

Käänsin hämmentyneen, ellen jopa kärsimättömyyttä kipinöivän katseeni viinilasistani Pianistiin, joka väläytti vain harvoin tämän kasvoille nousevan virnistyksen.

“En ikävä kyllä pääse tänään luoksesi soittamaan sinua, joten aion varmistaa nyt ettei iltasi ole pettymys”, ystäväni totesi puoliääneen. Ennen kuin pettymys siitä, etten saisikaan häntä luokseni yöksi niin kuin yleensä ehti tavoittaa minut, Pianisti sen enempää kiusoittelematta siirsi jo kostuneen pitsikankaan sormiensa tieltä ja alkoi soittaa minua.

Sen sijaan että minusta olisi lähtenyt ääntä, keskityin näyttämään siltä kuin nauttisin bändin soitosta, vaikka todellisuudessa sain tehdä kaikkeni etten voihkinut ääneen kun Pianisti useamman minuutin hitaasti mutta sitäkin taitavammin klitoristani kidutettuaan työnsi vihdoin kaksi sormea sisääni. Kiitin onneani siitä, että istuimme nurkkaloossissa, ja että esiintyvä bändi oli tarpeeksi hyvä vetääkseen huomion puoleensa, sillä en usko että keneltäkään olisi mennyt kovinkaan kauaa arvata mitä tapahtui pöytämme alla. Pikaisesti vilkaistuna näytti siltä että Pianisti olisi vain kevyesti kumartunut puoleeni, mutta tarkemmin katsoessa katsoja olisi varmasti huomannut punehtuneet poskeni ja tavan, millä nojasin kevyesti taaksepäin, lievästi seuralaistani kohden kiertyneenä.

Siinä vaiheessa kun Pianisti alkoi hieroa peukalollaan klitoristani samalla kun koukisteli sormiaan sisälläni, olin niin lähellä ekstaasia että jouduin keskittymään ankarasti etten vain laukeaisi voimakkaasti voihkien kun edessämme oli salillinen ihmisiä selät meihin päin.

Lasken hitaasti viiteen, ja sinä aikana haluan että keskityt hengitykseesi samalla kun laukeat äänettömästi“, Pianisti kuiskasi korvaani hiljaa, ennen kuin alkoi hitaasti laskea. Ystäväni ei ehtinyt laskea edes neljään, kun jo henkäisin vaimeasti ja räjähdin sykkiväksi orgasmin keskittymäksi miehen sormien ympärillä, koittaen kohdistaa katseeni jonnekin ja olla näyttämättä kehossani vellovaa nautintoa ja kaikkia Pianistin sormien aiheuttamia jälkijäristyksiä kaikelle kansalle, toivoen ettei kukaan oikeasti katsoisi meihin päin juuri silloin.

Juuri silloin bändin soittama kappale päättyi, ja muiden antaessa aplodeja bändille, minä taputin raukeasti käsiäni yhteen seuralaiselleni hymyillen. Pianisti tiesi mistä naruista veti, olemmehan tunteneet jo useamman vuoden ja hän on hyvin tietoinen siitä kuinka paljon nautin siitä että seuralaiseni hyväilee minua salaa julkisella paikalla.

Kun illan päätteeksi menin yksin kuumaan kylpyyn, Pianisti varmisti vielä tekstiviestillä että pääsin turvallisesti kotiin. Lähetin vastaukseksi kuvan kuplien kehystämistä rinnoistani. Vastausviesti sai minut hymyilemään.

Helvetin äkilliset päivystysvuorot. Onko sinulla vapaata ensi viikonloppuna, minusta tuntuu siltä kuin jotakin olisi jäänyt kesken…

 

Tyttöjen juttuja – seksikkäät asut isommillekin tytöille

Dildopläjäys numero 2 saa hetken vielä odotella itseään, sillä en löydä muistiinpanojani sitä postausta varten yhtään mistään. Sen sijaan, nyt syksyn lähdettyä rytinällä käyntiin – niin hyvällä rytinällä etä vihkotkin katoaa itsestään, palaankin vihdoin sorvin ääreen. Tällä välin olen ahkerasti pyöritellyt blogini rakentumista ja sisältöä päässäni ja päättänyt piristää Piiskaneidon Budoaaria Piiskaneidon omilla seikkailuilla. Idea syntyi, kun aloin empiä, ehkä jopa ujostella seksinovellieni ja fantasioideni tänne kirjoittamista, kunnes tajusin että minulla on jotain niin paljon mehukkaampaakin kirjoitettavaa: omat seikkailuni! Aloitankin samoin tein heti seuraavassa postauksessani, sillä tällä kertaa hypähdän hieman erilaisempaan osioon, meinaan tyttöjen (ja miksei myös poikienkin!) juttuihin.

Eli: pukeutuminen.

Mikään ei ole yhtä upea näky kuin nainen, joka on verhonnut sulonsa vaatteisiin, jotka korostavat vartalonmallia kauniisti ja saavat kantajansa puhkumaan itsevarmuutta. Vielä hienompaa on huomata, että valmistajat ovat kautta maailman lisänneet tuotevalikoimansa kokojen määrää! On ollut suorastaan huutava vääryys, että heidän, joille on siunaantunut hieman runsaammat muodot, on täytynyt jättää kauneutensa vakan alle piiloon vain koska sille ei ole löytynyt sieviä, sopivia ja kauniita raameja.

Sillä ihan oikeasti, itse en tiedä mitään sen parempaa keinoa päästä eroon nukkavieruuden tunteesta, kuin uusi seksikäs asu. Oli se sitten alusasu, yöpaita, rooliasu tai vaikka uudet, hyvinistuvat housut. Itse tykkään hemmotella itseäni kaikella sellaisella mitä ei ihan jokapäiväistä toimistotyötä tai opiskelua varten ostaisi, eli juurikin niillä asuilla joita käytetään vain silloin, kun on tarkoitus olla itsevarmimmillaan – ja seksikkäimmillään.

Ja kun muutama läheinen plus-koon kaunotar on tuskaillut että ‘helvetti, kun kaikki kaunis ja söpö on tehty teille normaalikokoisille’, niin täältä niitä nyt löytyy, seksikkäitä asuja plus-koossa!

Oma ehdoton suosikkini on tämä seksikäs mekko, jonka aion laittaa korvan taakse pukinkonttiin paketteja pohtiessa, ja ajatuskin siitä kaunottarieni päällä saa minut kehräämään.

Valitsemani mekko sopii niin niille tytöille, jotka ovat vielä arkoja oman seksuaalisuutensa kanssa – kyllä, muistan ajan kun itsekin mietin ensimmäisen pitsihepeneeni kanssa että uskallankohan sellaista käyttää! – kuin niille, jotka kokevat jäävänsä ainaisten bleisereidensä ja mukavien neuleidensa vangeiksi. Piristä ensin itseäsi, ja anna kumppanisi piristyä nähdessään sinut kauniissa vaatteessa, sädehtien itsevarmuutta. Sillä saa kummasti virkistettyä pimeiksi kääntyviä syysiltoja!

Ensi kertaan,

Pitsiinpukeutunut Piiskaneito

 

Jokaiseen nälkään omansa

Suuri dildopläjäys, part 1! Tällä kertaa käyn läpi yleisellä tasolla markkinoiden dildovalikoimaa, enimmäkseen niiden suosituimpien tuotteiden kautta (ystävällisesti ja avuliaasti liitän mukaan linkit niiden tuotesivuille, josko joku lukijoistani kokee valaistumisen hetken ja löytää tästä joukosta tarpeilleen tyydyttäjän!).

Aloitetaan helposti, sitä yleisintä mielikuvaa vastaavasta tuotteesta, toisin sanoen täysin tavallisesta, aidon näköisestä ja realistisen tuntuisesta dildosta. Väriltään tavallisen Mikko Meikäläisen penistä jäljittelevä, suonikas King Cock dildo on ehkä vähän sieltä hifistelevämmästä, joskin huokeammasta päästä.

King Cock

Se meinaan ei ole pelkkä ihonvärinen muovipatukka jolla rakenteensa vuoksi voisi vaikka piestä jonkun, vaan se on lievästi ja aidontuntuisesti liikkuvan pintamateriaalinsa takia erittäin aidon tuntuinen. Se, että se kaareutuu lievästi vain lisää sen realistisuutta. Pienenä kivana lisäjippona sen pohjassa on myös imukuppi, eli se on oivallinen kaveri suihkuun tai pieneen hyötyliikuntaan reisitreenin muodossa, jos sitä hyödyntää ratsastamisharjoituksena. Sen pituus on mukavat 18 cm eli ei jää lyhyeksi ihan joka Mirjalle ja Markulle.

No, mitä jos tavallisen perusdildon ihonvärinen look ei miellytä esteettisesti? Suosittelen tätä kirkasta dildoversiota.

LUXY 7

Samaa näköä kuin kauniissa lasidildossa, mutta tämän kaverin tippuminen lattialle kesken leikkien ei johda pahimmassa tapauksessa armottomaan vitutukseen, lasinsirujen siivoamiseen ja joko lelulaatikon tai lompakon kevenemiseen (kumpaa sitten sietääkään paremmin). Tämän kanssa seurauksena on pieni hekuman viivästyminen sillä välin kun äkkiä huuhtoo godemichénsä juoksevan veden alla ja antaa taas palaa niin kauan kuin aikaa ja intoa riittää! Myös tämä tapaus on kätevästi imukupilla varustettu.

Näiden jälkeen siirrytään suoraan kivasti kutkuttaviin vibraattoreihin. Valitsin sievän, korkealuokkaisen ja edullisen vibraattorin.

Gino

FeelszToysin Gino on erinomainen perusdildo. Valmistajansa mainostaa että se on hiljainen, ja siinä on useita eri toimintoja yhden värinää säätelevän napin takana. Valitsin tämän esittelyyn myös siksi, että se on lääketieteellisen tason silikonia, ei sisällä ftalaatteja ja sopii kumiallergisille, mikä ei ole leluista riippuen mikään itsestäänselvyys sillä kaikki materiaalit eivät kumiallergikoille sovi. Ja tämä on vedenpitävä, eli hyvä kumppani suihkuun pitkän työpäivän jälkeen, rentouttamaan lihaksia. Juu, juuri niitä. Lihaksia. Mmm’hm, ja seuraavaan aiheeseen…

G-pistevibraattori. Siinä se tulikin suoraan nimityksessä. Huokea, erittäin suoraviivainen ja helppokäyttöinen työkalu etenkin niille Sherlockeille, jotka ovat yhä vähän hukkateillä sen G-pisteen löytämisen suhteen, sijaitse se naisessa tai miehessä.

G-pistesauva.

Erinomainen käytettäväksi sekä yksin että yhdessä. Tämä on niitä tehopakkauksia, missä moottori on lelun kärjessä, eli värinä löytää tiensä tasan sinne, missä sitä kaipaat.

Helmisauvat. Näitä on hehkutettu vuosikausia, ja helmisauva on omankin joululahjalistani kärkipäässä. Tähän esittelyyn valitsemani tapaus on klassisen Sugar Baby helmivibraattori, ja se sopii tytön kuin työn yöpöydän laatikkoon.

Sugar Babe -helmisauva

Tosin jos asuu kämppiksen kanssa tai sattumoisin on jo lapsia, kannattaa ottaa huomioon että valtaosa helmisauvoja on äänekkäämpiä kuin perusvibraattorit, mutta sitten sitäkin vaikuttavampia. Tässä suosittelukappaleessa on myös kivana lisänä klitoriskiihotin, koska oh cum on, otetaan nyt lelusta aivan kaikki irti. Tai lelulla. No, cummin’ tahansa, tässä ihanuudessa on 4 pyörimisvaihtoehtoa ja 8 erilaista värinää, eli vähän joka makuun. Voisin povata tämän olevan oivallinen niille, joilta tavallinen perusdildo tai -vibraattori ei sytytä lakanoita tuleen.

Lisää erilaisista dildoista seuraavalla kerralla, nyt Piiskaneito sukeltaa vaahtokylpyyn pitkän päivän päätteeksi. Toodles,

Piiskaneito

“Gaude mihi.”

No niin, ansaitun pitkän kesäloman jälkeen Piiskaneitokin palasi takaisin koulunpenkille syksyn ensisävelten soitua koulunkellojen merkeissä. Ja mikäpä parempi tapa viettää tylsät, tuttuakin tutummat ensipäivien kertausluennot kuin luonnostella tätä tekstiä päässään! Saattoi koulutytön posket hieman punoitaa, kun kesken tunnin tajusi tipahtaneensa kärryiltä keskityttyään liian intensiivisesti miettimään koreita, lakattuja puudildoja.

Lupasin kurkistaa dildojen historiaan ja senhän minä teen. Aloitetaan sieltä ihan tunnetun dildoajanlaskun alusta, 30 000 vuoden takaa Saksasta, josta vanhin kivinen fallos on historian siipien kätköissä säilynyt aina näihin päiviin saakka. Se kaivettiin vuoriston kätköistä vuonna 2005 ja siitä saakka se on kutkuttanut historijoitsijoiden mielikuvituksia ja uteliaisuutta: oliko se vain arvokas, korostetun maskuliininen työväline, vai ihan oikeasti seksilelu? (Suunnilleen samanikäinen kiviheppi on löydetty sittemmin myös Ranskasta.)

Ajassa iso harppaus eteenpäin. Vuosi 4000 eAa, paikkana nykyinen Pakistan. Fallosesine? Oletetusti Shivan palvontamenoissa käytetty kividildo.

Sitten aletaankin jo päästä aikakaudelle, jolta on säästynyt jo kirjoitettua tekstiä tähän päivään. Vanhimmat dildoja koskevat tekstit ovat Antiikin Kreikasta. SIellä dildo tunnettiin nimellä olisbos, ja niitä käyttivät niin naiset, kuin miehetkin. Aikakaudelta säilyneissä ruukuissa ja seinämaalauksissa on kuvattu villejä, dildorikkaita seksileikkejä. (Olisipa tänäkin päivänä yhä yleisesti hyväksyttyä sisällyttää kotinsa sisustukseen seksiaktein koristeltuja ruukkuja – sillä voisi antaa mm. 50 Shades of Greylle jälleen uuden merkityksen…)

Matkataan ajassa sekä eteen että itään päin. Kiina, Han-dynastia, noin vuosi 200 eAa. Dildojen ajatellaan olleen jalkavaimoken tai muiden ylhäisten naisten käytössä. 1400-luvulle päästäessä dildot olivat jo omanlaisensa taiteenlaji – puusta veistetyt, lakatut ja kauniin koristeellisesti maalatut dildot olivat ylellisyyksiä, ja jo tuolloin oli kaksipäisiä dildoja lesbopareille. Hyvä Kiina!

Lännessä 1500-luvulla, ehkäpä jopa hieman yllättäen ottaen huomioon viime vuosisatojen yleisen konsensuksen mitä seksiin tulee, dildotaide huipentui Euroopassa. Aatelisten yöpöydänlaatikoista – tai mistäpä minä tiedän missä saappaanvarressa/hihassa/kampauspöydällä/reisikotelossa/mamelukkien sivutaskussa niitä silloin säilytettiin – löytyi ylellisiä falloksia, materiaaleina kaikkea norsunluusta hopeaan ja muihin ajan arvomateriaaleihin. Myös ensimmäiset italiankieliset tekstit koskien dildoja ovat tältä ajalta.

1600-luvulla dildot esiintyivät jo kaksimielisissä teksteissä ja uskaliaissa lauluissa (joita riitti enemmän kuin historijoitsijat usein tohtivat edes myöntää). Suosituin materiaali oli lasi. Dildot olivat useimmiten onttoja ja ne täytettiin lämpimällä vedellä tai maidolla. Ejakulaation simuloiminen oli jo näemmä silloin in! 1600-luvun Italiassa dildot tunnettiin nimellä godemiché, joka juontuu latinan sanoista gaude mihi, tuota minulle mielihyvää.

Ja palatakseni hetkeksi takaisin 1500-luvulle, Sienasta kotoisin ollut romaanikirjailija Pietro Fortini pienoisromaanissaan Dei Novizi viittasi:

“lasiin täynnä lämmintä vettä, jota nunnat käyttävät tyynnyttämään kalvavan lihan ja tyydyttämään itsensä parhaansa mukaan.”

Mies lisäsi kyllä tekstiinsä, että myös lesket ja raskaaksi haluamattomat naiset käyttivät niitä yhtä lailla.

 

Entäpä nykypäivänä? Nykypäivänä dildo kuuluu lähes jokaisen naisen luotetuimpiin ystäviin ainakin jossain vaiheessa elämää, ja yhä enenevissä määrin myös yhtä lailla miesten lelulaatikoihin. Keskityn nyt kuitenkin ehkä enemmän niihin naisille suunnattuihin vaihtoehtoihin. Niitä on joka makuun, kaikissa mahdollisissa kokoluokissa aina pikkurillinpaksuisista keskivertonaisen hauiksen paksuisiin lyömaseiksi kelpaaviin jättidildoihin saakka. Niitä on vibraattoreina (eli tärinämoottorilla varustettuina), niitä on umpikumisina dongeina ja lasisina kaunottarina, niin kuin satoja vuosia sitten. Eivätkä kaikki dildot edes jäljittele peniksiä.

On olemassa ihmiskäden mallisia dildoja fistaamisesta pitäville, ja jopa kuvitteellisen lohikäärmepeniksen mallisia dildoja vähän erikoisempaa ruokaa mielikuvitukselleen ja libidolleen hamuaville. On kovia ja sileitä, pehmeitä ja suonikkaita ja kaikkea siltä väliltä. Viime vuosikymmenen aikana suuren suosion ovat saavuttaneet dildot, joissa tulee mukana kiinteä klitoriskiihotin, koska yksiselitteinen totuus on että loppupeleissä hyvin harva nainen voi tulla pelkän penetraation avulla. Valtaosa kaipaa myös klitoriksen stimulointi ja mikäpä sen parempaa, kuin saada molemmat yhden ja saman lelun avulla, yhtäaikaisesti?

Nyt on kiltin koulu-Piiskaneidon aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa huomenna käyttää kaikki välituntinsa seuraavan osion luonnosteluun. Tämän piti sisältää esittelyä ja pohdintoja kaikista erilaisista dildoista mitä nykymarkkinoilla on, mutta kirjoitan sen mieluummin kokonaisuudessaan, esimerkkituottein jotta lukijat saavat paremman kuvan siitä, mistä minä oikeasti puhun. Siis, huomiseen, jolloin paneudutaan syvällisesti erilaisiin dildomalleihin ja oheistuotteisiin.

Siihen saakka,

Piiskaneito

Piiskaneito täällä taas!

Kesä on ollut hektinen, minkä takia pääsi blogikin heti ensimmäisenä kokemaan pienen kirjoitustauon. Olen seikkaillut paljon, kerännyt uusia tarinoita ja näkökulmia, sekä toki uusia kokemuksia. 😉 Niistä kenties lisää joku toinen kerta!

Seuraavaksi minun piti kertoa nippelitietoa dildojen historiasta ja nykypäivien seksilelujen valikoimista mutta kesä on paitsi tuonut mukanaan uusia tuulia, myös näemmä vienyt mukanaan muistiinpanoni. Aioin saada uuden postauksen tulille tänä iltana, mutta muistiinpanojen katoamisen takia se nyt ei onnistukaan eli olkoon tämä sievä pieni kuvapostaus, jolla hyvitän tämänkertaisen pienen historiantunnin viivästymistä.

Pikaisiin palaamisiin,

Piiskaneito

  

Pikasukellus miesten lelujen maailmaan

Okei. Kun nyt itsetyydytyksen historiaa ja nykypäivää on pintapuolisesti käsitelty, seuraavaksi haluan sukeltaa miehisen lelumaailman syövereihin (lähinnä koska itseäni häiritsee niihin liittyvät tabut ja stigmat sekä lelumarkkinoita vaivaava fyysisten sukupuolten välinen epätasa-arvo).

No niin. Kun kysyy useimmilta Matti ja Maija Meikäläisiltä millaisia miesten seksilelut ovat, tulee vastaus kuin apteekin hyllyltä: ”no semmosia tekopimppejä, pumpattavia Barbaroita ja lampaita”. Mielikuva siitä että seksilelut ovat yhä olemassa vain yksinäisiä ihmisiä varten, korvaamaan oikea seksikumppani, on usein kaukana todellisuudesta (vaikka toki voivat ne sitäkin tarkoitusta palvella, sukupuolesta riippumatta – ei siinä mitään väärää ole, päinvastoin hyvä niin).

Kuten edellisessä postauksessa aihetta sivusin, itse näen seksilelut ennemminkin seksuaaliterveyttä edistävinä kodinlaitteina. On myös totta että ‘yksinäisen runkkarin’ stigman lisäksi yksi suurimmista syistä miesten seksilelujen naisten leluja vähäisempään suosioon on yksinkertaisesti laiskuus ja hinta. Harva jaksaa panostaa lelujen valitsemiseen ja hankkimiseen, kun omat tutut ja turvalliset kädet kulkevat aina mukana. Käyttö- ja huolto-ohjeet on painettu muistiin usein jo esiteini-iässä: runkkaa, pese, kuivaa, toista uudelleen.

Myös mielikuvat seksileluista ovat aikansa eläneitä ja hyvin värittyneitä. Mielikuvat halvoilta uimaleluilta näyttävistä seksinukeista elää yhä hyvin kirkkaana ihmisten mielissä. Jotain positiivista edistystä olen silti muunmuassa omissa sosiaalisissa ympyröissäni huomannut: penisrenkaiden maine impotenssista kärsivien miesten pelastusrenkaana on rapissut ja nykyään niitä löytyy yhdestä jos toisestakin makuuhuoneesta ihan vain leluina, ilman varsinaista konkreettista tarvetta. Juuri niin kuin kuuluu ollakin!

Fleshlightien kaltaisten lelujen kirjo on tänä päivänä valtaisa. VALTAISA. Löytyy niin pornotähtien vulvojen mukaan mallinnettuja leluja, kuin alien-fleshlightejakin (jotka saivat ainakin Piiskaneidon hetkellisesti toivomaan, että omistaisi peniksen jolla kokeilla miltä tuntuisi panna avaruusolentoa). Toki löytyy halvempiakin vaihtoehtoja, mutta kuulemani mukaan ei ole Fleshlightin voittanutta, mitä tulee keinovaginoihin/-anuksiin  -sekä toki suihin, eli ruumiinaukkoja joka tarpeeseen. Etenkin, kun niille vieläpä löytyy kaikkia kivoja oheistuotteita shower mounteista lähtien, sekä Fleshlight-valikoimasta itsestään mm. ihan vain staminan kasvattamiseen tarkoitettuja tuotteita (hox kaikki omasta kestävyydestään epävarmat urokset!).

Niiden lisäksi markkinoille on tullut myös tuotteita jotka vetoavat ehkä eniten uudempaan, hi-tech-tuotteita muillakin elämänalueilla suosivaan sukupolveen. Erityisesti Tenga-tuotemerkiltä löytyy leluja niille peniksen omaaville, joita ei vedä puoleensa ihmiskehoa jäljittelevät lelut. Myönnettäköön, Tengan tuotteet ovat silti ehkä suurin syy sille, miksi haluaisin olla päivän verran mies. Tai viikon, tai pari, jotta ehdin käydä koko tuotteiston läpi ilman rasitusvammoja... Tengan tuotteet taitavat olla juuri nyt IN ja ovatkin Japanissa kaikkein myydyin lelumerkki – eli ehdoton lelu teknologianörttien pöytälaatikkoon.

Piiskaneito

 

Itsetyydytyksen ilosanoma, osa 1

No niin, rakkaalla harrastuksella on lähes yhtä laaja kirjo nimiä, kuin on harrastajiakin. Masturbaatio. Onania. Itsetyydytys. Oma kiva. Sooloseksi. Käteenvetäminen. Sormetus. Vielä viime vuosisadalla sitä kutsuttiin yleisesti myös itsesaastutukseksi.

Vuosituhansia itsetyydytys nähtiin täysin normaalina, harmittomana, positiivisena asiana, kunnes 1700-luvulla asianlaita muuttui kun aikakauden lääkärit keksivät medikalisoida tuon harrastuksista yleisimmän. Lääkärit ja puoskarit alkoivat kilpaa myydä rohtoja, parannuskeinoja ja apuvälineitä tämän sairaudeksi määrittämänsä fyysisen nautinnon kokemisen estämiseksi.

C’mon, jokainen on kuullut vanhat ja vähemmän vanhat uskomukset siitä kuinka runkkaaminen kasvattaa karvoja kämmeniin, aiheuttaa sokeutumista tai saa selkärangan kasvamaan kieroon – tai kaikkia kolmea ja lukemattomia muita yhtä aikaa. Tiesitkö, että nämä täysin tuulesta temmatut väitteet ovat myös sellaisten tuotteiden kuin Graham-keksien tai Kellogg’s Corn Flakesien kehittämisen takana? Näiden tuotteiden isät Sylvester Graham ja John Harvey Kellogg kehittivät ne hillitäkseen etenkin nuorten ihmisten sukupuoliviettiä.

Yleinen negatiivinen suhtautuminen itsetyydytykseen alkoi rapista viimein 1960-luvulla, kun ensimmäistä kertaa lääketieteentutkijat totesivat, ettei itsetyydytyksessä ole mitään väärää tai sairasta, vaan se on täysin normaali seksuaalisuuden ilmenemismuoto. Silti kehitys on ollut yhä hidasta, ehkä räikeimpänä esimerkkinä vuoden 1994 itsetyydytykseen liittynyt kohu kun presidentti Bill Clinton erotti tohtori Joycelyn Eldersin, Yhdysvaltojen silloisen korkeimman lääkintäviranomaisen virastaan kun tältä kysyttiin kansainvälisessä AIDS-konferenssissa tulisiko nuoria valistaa masturbaatiosta, yhtenä keinona suojaamattoman seksin ja niiden myötä HIV-tartuntojen vähentämiseksi.

“Mielestäni se on osa ihmisen seksuaalisuutta, ja ehkäpä sitä pitäisi opettaa”, oli yhä liikaa 1990-luvun ihmisille.

Tänä nykypäivän seksimyönteisenä aikakautenakin suhtautuminen sooloseksin on osaltaan tabu. Silti aika yleinen olettamus on että kaikki tekevät sitä, myös ne jotka koittavat siveästi muuta väittää. Suurin epäkohta lienee siinä, miten kärjistetyn sukupuolittuneesti siihen suhtaudutaan: masturboiva nainen on sinut seksuaalisuutensa kanssa, ja jos nainen omistaa seksileluja on hän myös vapautunut, kokeilunhaluinen, rohkea ja itsenäinen nainen.

No tota, mites sitten noi miehet? ‘Kaikki miehet runkkaa ja kattoo pornoo‘ on nykypäivän normi (eikä edes pidä paikkaansa). Miesten masturboiminen on itsestäänselvyys, sääntö eikä poikkeus. Merkki terveestä miehestä ja niin edelleen… Vaan lisääpä joukkoon leluja höystämään sitä miehistä omaa kivaa ja kappas, yhtäkkiä mies onkin säälittävä runkkari joka ‘ei saa tarpeeksi pillua’ ja joutuu turvautumaan masturbaattoriin.

OH CUM ON, IHMISET.

Aika herätä. Itsetyydytys on paras ja helpoin keino mm. stressin lievittämiseen ja edesauttaa paitsi fyysistä, usein myös psyykkistä seksuaaliterveyttä. Ihminen satsaa usein hyvinvointiinsa kaikessa muussakin, miksei myöskin tässä? Itsetyydytykseen on liitetty turhia uskomuksia ja pelkoja (usein ihmiset mm. pelkäävät että dildot löystyttävät vaginaa tai peräaukkoa tai että niin sanotusta tavallisesta seksistä menee maku kun aviomiehen penis ei värisekään kuin voimakkaalla moottorilla varustettu vibraattori) jotka on lukuisissa tutkimuksissa osoitettu paikkaansapitämättömiksi.

Itse näen seksilelut vähän niin kuin terveydellisinä kodinkoneina. Pullataikinankin voi vaivata käsin, tai monitoimikoneella. Hiukset voi kihartaa letittämällä tai papiljoteilla, tai vaihtoehtoisesti lämpörullilla. Ruuvit saa ruuvattua ruuvimeisselillä tai akkuvääntimellä.  Aivan yhtä lailla runkkaaminenkin luonnistuu käsin, tai sitten siitä voi tehdä hauskaa, erilaista, uutta, jännittävää, kiihottavampaa – aivan, lelujen ja muiden seksuaaliterveystuotteiden avulla.

Ja niitä tässä blogissa tulee riittämään. Lelupohdintoja, tuotearvosteluita ja suosituksia, pohdintoja ja infopläjäyksiä eri ilmiöistä ja tapahtumista, aina fetisseistä fantasioihin ja seksin merkitykseen eri elämänvaiheissa.

 

Piiskaneito