Jokaiseen nälkään omansa

Suuri dildopläjäys, part 1! Tällä kertaa käyn läpi yleisellä tasolla markkinoiden dildovalikoimaa, enimmäkseen niiden suosituimpien tuotteiden kautta (ystävällisesti ja avuliaasti liitän mukaan linkit niiden tuotesivuille, josko joku lukijoistani kokee valaistumisen hetken ja löytää tästä joukosta tarpeilleen tyydyttäjän!).

Aloitetaan helposti, sitä yleisintä mielikuvaa vastaavasta tuotteesta, toisin sanoen täysin tavallisesta, aidon näköisestä ja realistisen tuntuisesta dildosta. Väriltään tavallisen Mikko Meikäläisen penistä jäljittelevä, suonikas King Cock dildo on ehkä vähän sieltä hifistelevämmästä, joskin huokeammasta päästä.

King Cock

Se meinaan ei ole pelkkä ihonvärinen muovipatukka jolla rakenteensa vuoksi voisi vaikka piestä jonkun, vaan se on lievästi ja aidontuntuisesti liikkuvan pintamateriaalinsa takia erittäin aidon tuntuinen. Se, että se kaareutuu lievästi vain lisää sen realistisuutta. Pienenä kivana lisäjippona sen pohjassa on myös imukuppi, eli se on oivallinen kaveri suihkuun tai pieneen hyötyliikuntaan reisitreenin muodossa, jos sitä hyödyntää ratsastamisharjoituksena. Sen pituus on mukavat 18 cm eli ei jää lyhyeksi ihan joka Mirjalle ja Markulle.

No, mitä jos tavallisen perusdildon ihonvärinen look ei miellytä esteettisesti? Suosittelen tätä kirkasta dildoversiota.

LUXY 7

Samaa näköä kuin kauniissa lasidildossa, mutta tämän kaverin tippuminen lattialle kesken leikkien ei johda pahimmassa tapauksessa armottomaan vitutukseen, lasinsirujen siivoamiseen ja joko lelulaatikon tai lompakon kevenemiseen (kumpaa sitten sietääkään paremmin). Tämän kanssa seurauksena on pieni hekuman viivästyminen sillä välin kun äkkiä huuhtoo godemichénsä juoksevan veden alla ja antaa taas palaa niin kauan kuin aikaa ja intoa riittää! Myös tämä tapaus on kätevästi imukupilla varustettu.

Näiden jälkeen siirrytään suoraan kivasti kutkuttaviin vibraattoreihin. Valitsin sievän, korkealuokkaisen ja edullisen vibraattorin.

Gino

FeelszToysin Gino on erinomainen perusdildo. Valmistajansa mainostaa että se on hiljainen, ja siinä on useita eri toimintoja yhden värinää säätelevän napin takana. Valitsin tämän esittelyyn myös siksi, että se on lääketieteellisen tason silikonia, ei sisällä ftalaatteja ja sopii kumiallergisille, mikä ei ole leluista riippuen mikään itsestäänselvyys sillä kaikki materiaalit eivät kumiallergikoille sovi. Ja tämä on vedenpitävä, eli hyvä kumppani suihkuun pitkän työpäivän jälkeen, rentouttamaan lihaksia. Juu, juuri niitä. Lihaksia. Mmm’hm, ja seuraavaan aiheeseen…

G-pistevibraattori. Siinä se tulikin suoraan nimityksessä. Huokea, erittäin suoraviivainen ja helppokäyttöinen työkalu etenkin niille Sherlockeille, jotka ovat yhä vähän hukkateillä sen G-pisteen löytämisen suhteen, sijaitse se naisessa tai miehessä.

G-pistesauva.

Erinomainen käytettäväksi sekä yksin että yhdessä. Tämä on niitä tehopakkauksia, missä moottori on lelun kärjessä, eli värinä löytää tiensä tasan sinne, missä sitä kaipaat.

Helmisauvat. Näitä on hehkutettu vuosikausia, ja helmisauva on omankin joululahjalistani kärkipäässä. Tähän esittelyyn valitsemani tapaus on klassisen Sugar Baby helmivibraattori, ja se sopii tytön kuin työn yöpöydän laatikkoon.

Sugar Babe -helmisauva

Tosin jos asuu kämppiksen kanssa tai sattumoisin on jo lapsia, kannattaa ottaa huomioon että valtaosa helmisauvoja on äänekkäämpiä kuin perusvibraattorit, mutta sitten sitäkin vaikuttavampia. Tässä suosittelukappaleessa on myös kivana lisänä klitoriskiihotin, koska oh cum on, otetaan nyt lelusta aivan kaikki irti. Tai lelulla. No, cummin’ tahansa, tässä ihanuudessa on 4 pyörimisvaihtoehtoa ja 8 erilaista värinää, eli vähän joka makuun. Voisin povata tämän olevan oivallinen niille, joilta tavallinen perusdildo tai -vibraattori ei sytytä lakanoita tuleen.

Lisää erilaisista dildoista seuraavalla kerralla, nyt Piiskaneito sukeltaa vaahtokylpyyn pitkän päivän päätteeksi. Toodles,

Piiskaneito