Tyttöjen juttuja – seksikkäät asut isommillekin tytöille

Dildopläjäys numero 2 saa hetken vielä odotella itseään, sillä en löydä muistiinpanojani sitä postausta varten yhtään mistään. Sen sijaan, nyt syksyn lähdettyä rytinällä käyntiin – niin hyvällä rytinällä etä vihkotkin katoaa itsestään, palaankin vihdoin sorvin ääreen. Tällä välin olen ahkerasti pyöritellyt blogini rakentumista ja sisältöä päässäni ja päättänyt piristää Piiskaneidon Budoaaria Piiskaneidon omilla seikkailuilla. Idea syntyi, kun aloin empiä, ehkä jopa ujostella seksinovellieni ja fantasioideni tänne kirjoittamista, kunnes tajusin että minulla on jotain niin paljon mehukkaampaakin kirjoitettavaa: omat seikkailuni! Aloitankin samoin tein heti seuraavassa postauksessani, sillä tällä kertaa hypähdän hieman erilaisempaan osioon, meinaan tyttöjen (ja miksei myös poikienkin!) juttuihin.

Eli: pukeutuminen.

Mikään ei ole yhtä upea näky kuin nainen, joka on verhonnut sulonsa vaatteisiin, jotka korostavat vartalonmallia kauniisti ja saavat kantajansa puhkumaan itsevarmuutta. Vielä hienompaa on huomata, että valmistajat ovat kautta maailman lisänneet tuotevalikoimansa kokojen määrää! On ollut suorastaan huutava vääryys, että heidän, joille on siunaantunut hieman runsaammat muodot, on täytynyt jättää kauneutensa vakan alle piiloon vain koska sille ei ole löytynyt sieviä, sopivia ja kauniita raameja.

Sillä ihan oikeasti, itse en tiedä mitään sen parempaa keinoa päästä eroon nukkavieruuden tunteesta, kuin uusi seksikäs asu. Oli se sitten alusasu, yöpaita, rooliasu tai vaikka uudet, hyvinistuvat housut. Itse tykkään hemmotella itseäni kaikella sellaisella mitä ei ihan jokapäiväistä toimistotyötä tai opiskelua varten ostaisi, eli juurikin niillä asuilla joita käytetään vain silloin, kun on tarkoitus olla itsevarmimmillaan – ja seksikkäimmillään.

Ja kun muutama läheinen plus-koon kaunotar on tuskaillut että ‘helvetti, kun kaikki kaunis ja söpö on tehty teille normaalikokoisille’, niin täältä niitä nyt löytyy, seksikkäitä asuja plus-koossa!

Oma ehdoton suosikkini on tämä seksikäs mekko, jonka aion laittaa korvan taakse pukinkonttiin paketteja pohtiessa, ja ajatuskin siitä kaunottarieni päällä saa minut kehräämään.

Valitsemani mekko sopii niin niille tytöille, jotka ovat vielä arkoja oman seksuaalisuutensa kanssa – kyllä, muistan ajan kun itsekin mietin ensimmäisen pitsihepeneeni kanssa että uskallankohan sellaista käyttää! – kuin niille, jotka kokevat jäävänsä ainaisten bleisereidensä ja mukavien neuleidensa vangeiksi. Piristä ensin itseäsi, ja anna kumppanisi piristyä nähdessään sinut kauniissa vaatteessa, sädehtien itsevarmuutta. Sillä saa kummasti virkistettyä pimeiksi kääntyviä syysiltoja!

Ensi kertaan,

Pitsiinpukeutunut Piiskaneito